deondraaglijkesaaiheidvanmijnbestaan.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom in mijn bestaan! Ondraaglijk saai, dat wel. Maar je bent evengoed welkom. Wie ik ben? Ik ben Lin, een meisje van 39 (40) (41..). Tenminste, ik voel mij een meisje. Helaas wordt het tegendeel dagelijks door de spiegel bewezen. Enfin. Ik weblog al sinds 2004. Begonnen als uitlaatklep en verworden tot... euh.. 
   
  Wat doet een ondraaglijk saai meisje zoal? In de eerste plaats werken natuurlijk. Daarnaast studeren, en al die huishoudelijke noodzakelijke bezigheden uitvoeren. Als er dan nog tijd overblijft, dan wandel ik met mijn hondje. Maak ik plannen voor de tuin. Heel soms, veel te weinig, lees ik een boek. Liefst van Maarten 't Hart of Remco Campert. Martin Bril. Maar ik doe het veel te weinig.
   
  Ik lees ook wel wat weblogs, dagelijks. Bijvoorbeeld die van webkijkert. Of Guin. En, sinds kort ben ik fan van pluus, en dan met name haar kledingkeuze. Wat ook altijd mooi is om te lezen zijn de spreuken van Niklas. En Jacob, jee.. zijn gedichten zijn prachtig. Sommige weblogs moet ik tegenwoordig missen. Zoals bijvoorbeeld die van Dark. Die soms heel boos kan doen. Maar die oh zo aangename logjes schreef. En deze dan, waar zou hij nou toch gebleven zijn? Ten slotte nog een weblog tip, de Drs. Ik lees er weliswaar niet dagelijks maar het is altijd aangenaam leesvoer. Oja, en dan is er nog de weblog van niCht.
   
  Alsof het allemaal nog niet genoeg is, maak ik in spaarzame uurtjes ook nog eens mijn eigen kleding. Een mens moet wat.
   
  Ik woon in Duitsland. Heerlijk rustig, in een huis met een heeeeeel grote tuin. En terwijl ik het hier mooier maak, droom ik alvast even van de vrijstaande woning met uitzicht op een bos of velden.  Voor over een jaartje of 10. Want in Duitsland kan dat gewoon nog. In Duitsland is er nog verschil tussen 'jij' en 'u'. Kan je gewoon je auto parkeren als je boodschappen wilt doen en is er ruimte, heel veel ruimte. En daar houd ik van.
   
  Ik hou ook van mijn hond en 4 (5) poezen. En van heel veel andere dingen. Van mooie luchten. Van schilderijen van Israëls en Rembrandt. Of de oudjes van Mondriaan. Van mooie bomen en planten. Van rare mensen. Mijn hart is groot genoeg om van heel veel dingen te houden.Ten slotte is er nog muziek. Heel veel muziek. Van Bob Dylan tot Bruce, van Steve Earle tot.. noem het maar. En de radio staat altijd aan, de TV bijna nooit.
   
  Welkom op mijn weblog. Als je leest, reageer gerust. Maar lurken is hier gewoon toegestaan.
   
  Loglinks
   
   
  Zus 
  Jan 
  Drs 
   
  Muzieklinks 
   
   
  Handigelinks
   
   
  Zoeklinks
   
   
  Reclamelinks
   
  SV 
  RvL 
   
  Mail/MSN
   
   ikbenberlinda@hotmail.com 
   
   
  Klik en luister!
   
   
   
   
  Een Poolse knock out
  De weinige spannende momenten van onze vakantie beleefden wij op de heen- en terugreis. Verder was de vakantie er een van luieren, tapas eten, met Famke op het verlaten strand wandelen, spelen en zwemmen. Het klinkt saai maar het was heerlijk. 
   
  Terug naar de spannende momenten. Op dag 2 van de heenreis reden wij over de Spaanse snelweg AP 7 richting Valencia en merkten wij na enige tijd op dat er al minstens een uur een Pools uitziende man in een Duitse wagen met de weinig veelbelovende kentekencombinatie KO achter ons reed.
   
  Hoezo Pools uitziend, hoor ik u denken. Het antwoord moet ik schuldig blijven maar dat is wat wij beide gokten. Hoezo achtervolgen, denkt u nu. Kijk, normaal gesproken kan er op de route du soleil gerust urenlang een auto achter je aanrijden. Maar! Wij waren er al in de Belgische Ardennen achter gekomen dat onze witte Opel helaas niet echt bergklimwaardig is. Met als gevolg dat wij op het topje van de omhoog kruipende snelwegen slechts nog 60 kilometer per uur reden en de neiging moesten onderdrukken om voorovergebogen tegen het dashboard aan te gaan duwen. En als je dan weet dat dit in Spanje niet anders was én alle andere medeweggebruikers met een opgestoken middelvinger ons voorbij zoefden tijdens een van de vele klimpartijen, dan weet je het zeker, je wordt achtervolgd.
   
  We namen de proef op de som en sloegen af bij een Spaans wegrestaurant. De Duitse Knock Out Pool sloeg ook af en stapte net als ons uit, echter bleef mister KO bij de auto staan, zijn lege kofferbak zorgvuldig bestuderend. Dat aanschouwden wij dan weer vanaf een afstandje en we besloten dat het niet slim zou zijn om het restaurant daadwerkelijk in te gaan. We reden dus maar met lege magen verder, de KO Pool eenzaam achterlatend op de parkeerplek. Wat de man in gedachten had zal mij overigens altijd een raadsel blijven, maar dat hij ons achtervolgde, dat weet ik zeker.
   
  Enige uren later arriveerden wij bij ons vakantiestulpje en kwamen we tot de ontdekking dat het zwembad leeg was en de sleutel niet zoals gezegd onder de bloemenpot bleek te liggen. Even doemde zich een horror scenario in mijn hoofd op maar gelukkig bleek het een misverstand en kwam een buur met sleutel aangesneld en bleek het zwembad leeg omdat het net geschilderd was. Dus vulden we het zwembad terwijl we de spullen uitpakten, het huisje bewonderden, uit eten gingen, op ons nieuwe terrasje een vino dronken, sliepen en nog een dagje in Oliva doorbrachten. Met andere woorden, het duurde een nacht en een dag en toen was het knalblauw geschilderde zwembad vol. Vervolgens kwam de zwembadman om het geheel in werking te stellen en voila, we hadden een huisje mét zwembad.
   
  Verder deden we niet veel, behalve dan op twee bewolkte dagen. Toen gingen we naar Valencia, waar mijn vriend een maandje heeft gewoond, en naar een nabij gelegen plaatsje, Denia. En verder was het elke dag met Famke naar het strand, boodschappen doen, luieren en lezen aan het zwembad, dobberen op een luchtbed in het zwembad, siesta houden, uit eten gaan, op het terras zitten en slapen. Kortom, VAKANTIE!
   
  Ik zal verder niet al te uitgebreid ingaan op de spannende momenten van de terugreis maar om een tipje van de sluier op te lichten vertel ik wel dat onze Opel momenteel niet op de oprit staat maar bij een garage in Prüm. En verder is alles goed. Ik ben poepie bruin én uitgerust. En ik heb de hele week nog vakantie! Joehieeeeeeeeee.
   
  Het lege zwembad bij aankomst:
   
   
   
  Uitzicht vanaf het balkon van het hotel in Jonquera:
   
   
   
  Huisje met een vol zwembad:
   
   
   
  En Famke die uit haar bolletje gaat op het strand van Oliva:
   
   
   
   
   
   
  Ja. En nu zijn we weer thuis. En het mooie van vakantie is, dat het ook weer zo fijn is om thuis te zijn. 
   
   
   
   
   
   
   

  Reacties

  Marjan op 30-05-2011 23:47
  Batterij weer helemaal geladen ... bruin en lekker uitgerust, kan je er weer een poos tegenaan. Wel leuke foto's van de plekjes waar je geweest bent en van je doggie ...
   
  Welkom thuis ook weer ;-)
  Lin op 30-05-2011 23:50
  Dankjewel!
  ladyguin op 03-06-2011 09:24
  Ha Lin...ziet er goed uit. Gelukkig dat die Pool niet eng ging doen...Ik zou daar ook nerveus van worden hoor....Ik spreek je snel!
   
  lieve grts, Kers
  Niklas op 05-06-2011 22:01
  Was het geen Roemeen of Bulgaar? Toch wel prettig dat hij dan toch achterbleef bij dat restaurant: voelde zich betrapt? Of zag hij toen, dat er geen twee kwetsbare dametjes uit de auto kwamen?
  Je slotregel is ook helemaal waar, dat beleven wij elke keer als we weggeweest zijn...
  Rob Alberts op 10-06-2011 20:31
  Prum, daar ben ik ooit langer geleden doorheen gewandeld met mijn wandelmaatje.
  Hier regent het nu .....
  Leuk om zo'n enthousiast blog te lezen.
  Fijn weekend!
  emmamusic op 14-06-2011 20:14
  Hee lin :)
  leuk dat je in spanje bent geweest!!! Zal famke ook wel fijn hebben gevonden op het strand denk ik waarschijnlijk heeft famke er nog het meest van genoten van die hele vakantie..ofja dat weet ik wel eigenlijk zeker
  zon hond met zon en strand dat is toch perfect voor een hond
  wij krijgen ook een hond want evelyn heeft ook een hond :) die is echt superlief..een soort herder is het dus dat vinden we al helemaaal superleuk want wij alle 3 heel graag een hond en boudewijn eigelijk ook want hij houd superveel van honden want hij heeft altijd een hond gehad
  Maar oke leuk voor famke dat ze zoveel plezier heeft gehad en jullie natuurlijk ook
  gewebkijk op 14-06-2011 20:35
  deze auto was natuurlijk gewoon te duur (denkt aan vorige reis)
  ...
   
  sorry voor de late reactie, ik was helemaal internetloos
  (en op de boot nog steeds) ...
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl