deondraaglijkesaaiheidvanmijnbestaan.punt.nl
Abonneren
Abonneer je nu voor nieuwe artikelen op deze website!
Laatste reacties
  Welkom in mijn bestaan! Ondraaglijk saai, dat wel. Maar je bent evengoed welkom. Wie ik ben? Ik ben Lin, een meisje van 39 (40) (41..). Tenminste, ik voel mij een meisje. Helaas wordt het tegendeel dagelijks door de spiegel bewezen. Enfin. Ik weblog al sinds 2004. Begonnen als uitlaatklep en verworden tot... euh.. 
   
  Wat doet een ondraaglijk saai meisje zoal? In de eerste plaats werken natuurlijk. Daarnaast studeren, en al die huishoudelijke noodzakelijke bezigheden uitvoeren. Als er dan nog tijd overblijft, dan wandel ik met mijn hondje. Maak ik plannen voor de tuin. Heel soms, veel te weinig, lees ik een boek. Liefst van Maarten 't Hart of Remco Campert. Martin Bril. Maar ik doe het veel te weinig.
   
  Ik lees ook wel wat weblogs, dagelijks. Bijvoorbeeld die van webkijkert. Of Guin. En, sinds kort ben ik fan van pluus, en dan met name haar kledingkeuze. Wat ook altijd mooi is om te lezen zijn de spreuken van Niklas. En Jacob, jee.. zijn gedichten zijn prachtig. Sommige weblogs moet ik tegenwoordig missen. Zoals bijvoorbeeld die van Dark. Die soms heel boos kan doen. Maar die oh zo aangename logjes schreef. En deze dan, waar zou hij nou toch gebleven zijn? Ten slotte nog een weblog tip, de Drs. Ik lees er weliswaar niet dagelijks maar het is altijd aangenaam leesvoer. Oja, en dan is er nog de weblog van niCht.
   
  Alsof het allemaal nog niet genoeg is, maak ik in spaarzame uurtjes ook nog eens mijn eigen kleding. Een mens moet wat.
   
  Ik woon in Duitsland. Heerlijk rustig, in een huis met een heeeeeel grote tuin. En terwijl ik het hier mooier maak, droom ik alvast even van de vrijstaande woning met uitzicht op een bos of velden.  Voor over een jaartje of 10. Want in Duitsland kan dat gewoon nog. In Duitsland is er nog verschil tussen 'jij' en 'u'. Kan je gewoon je auto parkeren als je boodschappen wilt doen en is er ruimte, heel veel ruimte. En daar houd ik van.
   
  Ik hou ook van mijn hond en 4 (5) poezen. En van heel veel andere dingen. Van mooie luchten. Van schilderijen van Israëls en Rembrandt. Of de oudjes van Mondriaan. Van mooie bomen en planten. Van rare mensen. Mijn hart is groot genoeg om van heel veel dingen te houden.Ten slotte is er nog muziek. Heel veel muziek. Van Bob Dylan tot Bruce, van Steve Earle tot.. noem het maar. En de radio staat altijd aan, de TV bijna nooit.
   
  Welkom op mijn weblog. Als je leest, reageer gerust. Maar lurken is hier gewoon toegestaan.
   
  Loglinks
   
   
  Zus 
  Jan 
  Drs 
   
  Muzieklinks 
   
   
  Handigelinks
   
   
  Zoeklinks
   
   
  Reclamelinks
   
  SV 
  RvL 
   
  Mail/MSN
   
   ikbenberlinda@hotmail.com 
   
   
  Klik en luister!
   
   
   
   
  Bye bye
   
   
   
   

  Reacties

  Niklas op 22-06-2011 00:44
  Ik heb van de muziek genoten, maar voortijdig afgebroken: ik zag de saxofonist niet die dezer dagen is overleden. De muziek is er niet slechter om, maar ben ik er slechter om dat ik geraakt word door het overlijden van iemand die ik verder niet ken?
  Lin op 22-06-2011 08:28
  Hoi Niklas, het antwoord weet je zelf ook wel, nee! Maar het klopt, hij speelt hier niet mee in dit filmpje. Ik heb het nummer gekozen omdat ik het mooi vond passen bij de verslagenheid die er in de band zal heersen nu hij overleden is.
   
  groetjes van Lin
  Niklas op 24-06-2011 00:18
  Het is inderdaad een geweldig nummer, en ik denk een van de bekendere.
  Waar is trouwens de tijd dat ik van elke populaire song na drie tonen het vervolg en de info wist? Dat stopte toen er jonge jongens op de afdeling kwamen die de radio kaapten en "piratenmuziek" begonnen te kiezen... Trauma!

  Marc op 24-06-2011 01:25
  Niklas...Piratenmuziek is voor mensen met een verstandelijke beperking!  
  emmamusic op 27-06-2011 21:14
  sorry lin maar van deze muziek hou ik niet zo..maar is niet erg ..als jij er van houdt dan is dat goed :) maar de enige muziek waar ik echt van hou dat zijn gewoon the beatles ..dat vind ik gewoon prachtige muziek ik ken al hun liedjes nu dus ben opa daar ook erg dankbaar voor dat hij mij the beatles heeft laten horen
   boudewijn wordt er gek van maar kan ik daar wat aan doen?? ik vind het mooie muziek dus wat hij vindt daar trek ik me verder niks van aan vooral het liedje michelle daar word hij gek van en lovely rita meter maid vindt hij ook afgrijselijk zegt hij
  nou ik vind het maar een gezeik van hem want waar hij naar luistert dat is ook niet altijd even mooi net een oude man is het
  maarja     iedereen moet maar zelf weten welke smaak muziek hij heeft
  groetjesssss emma :)

   

  Niklas op 25-07-2011 00:22
  En nu valt het overlijden van Amy Winehouse in het niet bij de moordpartij in Oslo en op dat eilandje...
  Kudtjochie op 01-08-2011 17:31
  Weinig productief Lin. 
  Lin op 01-08-2011 17:55
  Heel productief... maar niet hier. Jij bent verhuisd zie ik!
  Kudtjochie op 02-08-2011 21:45
  Haha.
  Kom eens langs op mijn nieuwe stek.
  Commentaar
  Jouw naam/bijnaam
  Website url
  E-mail
  Je Punt profiel
  Hou mij op de hoogte
  Ik wil op de hoogte gehouden worden
  Dit is een verplicht veld
  Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl